Agenda

TECH. TALKS 2019

  • 3:00 - 5:00
    Opening Ceremony

  • 5:00 - 5:15
    Break

  • 5:15 - 5:45
    Institution : Bank Audi

    Speaker : Omar El Zein
    Topic : Digital Infrastructure in Lebanon
    Duration for Speaker: 30 minutes
  • 5:45 - 6:00
    Break

  • 6:00 - 6:30
    Institution : Cisco

    Speaker : Mohammed Al Hashimi
    Topic : Your Hybrid Cloud Made Easy
    Duration for Speaker: 30 minutes
    Q/A & Discussions duration: 0 minutes
    Institution :Cisco
  • 6:30 - 6:45
    Break

  • 6:45 - 7:30
    Institution : ISACA

    Speaker : Ms. Nisreen Al Khatib
    Topic : Women In CyberSecurity - Challenges & Opportunities
    Duration for Speaker: 35 minutes
    Q/A & Discussions duration: 10 minutes
  • 7:30 - 7:45
    Break

  • 7:45 -8:45
    Institution : SITCEL

    Speaker : Hassan Hibri
    Topic : SITCEL ROLE in Digital Transformation
    Duration for Speaker: 60 minutes
    Q/A & Discussions duration: TBA
    Institution :SITCEL
  • 3:00 - 3:45
    Institution : Ericsson

    Speaker : Ammar Ammar
    Topic : Switch on 5G, challenges and opportunities
    Duration for Speaker: 30 minutes
    Q/A & Discussions duration: 15 minutes
    Institution :Ericsson
  • 3:45 - 4:00
    Break

  • 4:00 - 4:45
    Institution : S2E Transformation

    Speaker : Suleiman Barada
    Topic : Digital Transformation
    Duration for Speaker: 35 minutes
    Q/A & Discussions duration: 10 minutes
    Institution :S2E Transformation
  • 4:45 - 5:00
    Break

  • 5:00 - 6:00
    Institution : Huawei

    Speaker : Mr. Paul Feng Nan
    Topic : Product Launch
    Duration for Speaker: 60 minutes
    Institution :Huawei
  • 6:00 - 6:15
    Break

  • 6:15 - 6:45
    Institution : Ministry of Telecommunication

    Speaker : Minister Mohammed Choucair
    Topic : Open Discussion:MoT Strategy
    Duration for Speaker: 30 minutes
  • 6:45 - 7:00
    Break

  • 7:00 - 7:45
    Institution : ITG

    Speaker : Wissam Sabbagh
    Topic : The Next 5 Years
    Duration for Speaker: 40 minutes
    Institution :ITG
  • 3:00-3:45
    iET – Interactive Education Technology

    Speaker : Mr. Rabih Baalbaki, Ms. Hiba Hamadeh
    Topic : Innovation in Education
  • 3:45 - 4:00
    Break

  • 4:00 - 4:45
    Institution : OMSAR

    Speaker : Dr. Joe Hage
    Topic : Reforming the Public Sector in Lebanon: Lessons Learned and Future Plans
    Duration for Speaker: 45 minutes
  • 4:45 - 5:00
    Break

  • 5:00 - 5:45
    Institution : Member of the Lebanese Parliament Head of the IT Committee

    Speaker : MP Mr. Nadim Gemayel
    Topic : Digital Transformation of Lebanon
    Duration for Speaker: 35 minutes
    Q/A & Discussions duration: 10 minutes
  • 5:45 - 6:00
    Break

  • 6:00 - 6:45
    Institution : Amazon Web Services

    Speaker : Ali El Moussaoui
    Topic : Cloud Migration
    Duration for Speaker: 30 minutes
    Q/A & Discussions duration: 15 minutes
  • 6:45 - 7:00
    Break

  • 7:00 - 8:00
    Institution : Zoho

    Speaker : Ali Shabdar
    Topic : Running Your Entire Business in the Cloud Successfully
    Duration for Speaker: 60 minutes
  • 4:00 - 5:00
    Institution : PMI

    Speaker : Ms. Eva Saade Latorre
    Topic : Innovation leader in the Tobacco industry
    Duration for Speaker: 60 minutes
  • 5:00 - 5:15
    Break

  • 5:15 - 5:45
    Institution : IT Syndicate

    Speaker : President Georges Khoueiry, Dr. Roy Hachache
    Topic : Benefits & Advantages
    Duration for Speaker: 20 minutes
    Q/A & Discussions duration: 10 minutes
  • 5:45 - 6:00
    Institution : IT Syndicate

    Speaker : Richard Bou Mansour
    Topic : Expats & International Networking
    Duration for Speaker: 10 minutes
  • 6:00 - 6:15
    Break

  • 6:15 - 6:35
    Institution : IT Syndicate

    Speaker : Dr. Wassim Sayed
    Topic : Collaborative Learning for knowledge generation in education / Preparing youth for Future.
    Duration for Speaker: 20 minutes
  • 6:35 - 7:00
    Institution : IT Syndicate

    Speaker : Patrick Matta, Mr. Andre Zein
    Topic : LITS Career Development Program - Stepping Stone Project / Career Planning / Coaching
    Duration for Speaker: 20 minutes
    Q/A & Discussions duration: 5 minutes
  • 7:00 - 7:15
    Technology SARL

    Speaker : Mr. Sinno
    Topic : GDPR:general data protection regulation.
  • 7:15 - 7:30
    Technology SARL

    Speaker : Mr. Maher Hajj
    Topic : Digitaliztion of Education
    Institution :Technology SARL
  • 7:30 - 7:45
    Technology SARL

    Speaker : Mr. Ali Ahmad
    Topic : Removing the fear of centralized data

Keynote Speakers

  • April 10
  • 6:00 - 6:30

Mohammed Al Hashimi

Cisco

  • April 10
  • 6:15 - 6:45

Minister Mohammed Choucair

Ministry of Telecommunication

  • April 10
  • 4:00 - 4:45

Suleiman Barada

S2E Transformation Inc

  • April 10
  • 6:45 - 7:30

Ms. Nisreen Al Khatib

ISACA

  • April 11
  • 7:00 - 7:45

Mr. Wissam Sabbagh

ITG Group

If you are interested in speaking at the SmartEX, we would like to hear from you!

Speaking at the SmartEX will be an extremely rewarding experience as it will allow you to strengthen your reputation as an authority in your industry, increase your profile and brand positioning, then benchmark with your peers . kindly get in touch now!

Become a Speaker